Волонтирање / размени во Европа

 • Информации за волонтирање и размени во Европа

  • Волонтирање / размени - Европа (ЕУ)

   Дали сте заинтересирани да научите нови вештини додека им помагате на другите? Волонтерството ве запознава со нови луѓе и култури, давајќи им непроценливо искуство што ќе Ве подобри или ќе влијае на Вашата кариера. Можете да го направите во странство или блиску до Вашиот дом. Веб порталите прикажани на оваа страница ќе Ви ги отворат очите за многу европски и меѓународни можности што постојат за волонтерска работа: Европски волонтерски сервис (ЕВС), Размена на млади и Работни кампови.

   Дознајте повеќе за волонтирање и размена во Европа

  • Еуродеск

   ЕУ информативен центар за младите.

   Научете повеќе